El Servei Català de Trànsit ha informat que el conductor d’una motocicleta va morir divendres en un accident amb dos turismes més implicats a la C-1413 a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)

L’accident es va produir  al punt quilomètric 17 de la C-1413 a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18.58 hores.

Per causes que s’estan investigant, hi va haver una col·lisió entre una motocicleta i dos turismes i, a conseqüència d’això, va morir el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes. Es tracta de R. Z. H, de 63 anys i veí de Barberà del Vallès.

Arran del sinistre, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, i un helicòpter medicalitzat i una ambulància convencional del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.