Mor ‘el cinque Beatle’, George Martin

0

El bateria Ringo Starr publicava al seu Twitter un trist adéu a George Martin

George Martin, ‘el cinque Beatle‘, va morir ahir als 90 anys. Conegut com un dels productors musicals de més èxit de la història, va tenir una trajectòria musical molt important com a compositor, arranjador, músic i fins i tot director d’orquestra. A les seves produccions compta amb treballs d’artistes com Elton John, Kenny Rogers o Neil Sedaka entre d’altres.

Ringo Starr publicava aquest missatge a Twitter, un trist adéu, Déu beneeixi George Martin, pau i amor a Judy i la seva família. Amor de Ringo i Barbara”.

Quan es va graduar va treballar a les companyies BBC i EMI, una carrera brillant que el col·locaria al número 1 de les llistes d’èxits musicals més d’una vegada guanyant diversos premis, els ‘Grammy‘ o un ‘Oscar‘ per la banda sonora de la pel·lícula dels Beatles ‘A Hard Day‘s Night‘.

Martín va tenir una gran presencia al grup dels Beatles, als primers discos de la banda va participar com a compositor i arranjador a més de productor, motiu pel qual es va guanyar el sobrenom del ‘cinquè Beatle.