mossos d'esquadra
Foto: @mossoscat

Per causes que s’estan investigant, tres turismes s’han vist implicats en un sinistre i un d’ells s’ha precipitat a un canal paral·lel a la via. La  conductora veïna de les Borges Blanques, ha mort

A més, en el sinistre també han resultat ferits dos ocupants d’un dels altres cotxes accidentats, un de caràcter greu i l’altre, de caràcter menys greu. Tots dos han estat traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

El sinistre viari mortal s’ha produit al punt quilomètric 83,1 de l’N-240 a Lleida (Segrià). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a la 01.00 h.

Arran del sinistre s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

Pel que fa a l’afectació viària, la circulació ha estat restringida en el tram de la col·lisió fins a les 04.00 h aproximadament.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.