Mor un piragüista de Lleida ofegat al riu Ara

0

L’home, de 41 anys i veí de Lleida, va caure del caiac i quan es dirigia cap a terra va enganxar-se amb un arbre, quedant el seu cos submergit sota l’aigua

Un home de 41 anys i veí de Lleida va morir aquest divendres al Pirineu aragonès després de caure del caiac quan feia un descens pel riu Ara, al terme municipal de Torla (Osca), a la Vall de Bujaruelo. La víctima, que es trobava fent esport amb tres persones més, va quedar enganxada en un arbre i submergida sota l’aigua, fet que li va acabar costant la vida.

Segons informacions de la Guàrdia Civil, vora les 13 hores del migdia es va rebre un avís realitzat pels seus acompanyants, que van explicar que després de caure de la canoa l’home va intentar sortir de l’aigua amb tant mala fortuna que els peus se li van enganxar al tronc d’un arbre, deixant-lo submergit i sense poder ser rescatat.

Finalment, va ser necessària la intervenció dels Grups de Rescat i Intervenció en Muntanya (GREIM) de la Guàrdia Civil per rescatar el cadàver, certificant la seva mort i traslladant el cos al Tanatori de Boltaña.