Mor tirotejada la cantant de ‘The Voice’, Christina Grimmie

0

L’assassí l’ha disparat i, minuts després, s’ha suïcidat

Mor la cantant del programa de talents ‘The Voice‘, Christina Grimmie, després de ser tirotejada quan signava autògrafs als seus estimats fans.

Els fets han tingut lloc en finalitzar un dels seus concerts en el ‘Teatre The Plaza Live‘, a la ciutat d’Orlando. L’atacant ha disparat a Grimmie, de 22 anys, quan estava signant autògrafs i, immediatament, l’home s’ha suïcidat amb la mateixa arma.

“Amb profund pesar, confirmem que Christina Grimmie ha mort a causa de les seves ferides”, ha informat, pocs minuts després, la xarxa de Twitter la policia americana d’Orlando. El seu publicista, Heather Weiss, ha dit en un escrit que es respecti la intimitat de la seva família i amics.

A YouTube era coneguda com a ‘Zeldaxlove6‘. Christina Victoria Grimmie; pianista, compositora i cantant nord-americana era coneguda per interpretar diverses versions de cançons d’artistes com Demi Lovato, Bruno Mars, Lady Gaga, Katy Perry, Jessie J, Rihanna, Selena Gomez, Taylor Swift, Christina Aguilera, Miley Cyrus, Justin Bieber, entre uns altres.

A principis de març de 2013 ja havia obtingut més de 365 milions de visites i 2 milions de subscriptors en YouTube. Ja, per al mes de setembre de 2012, comptava amb més de 45 milions de visites, la qual cosa la convertia en l’onzena artista amb més subscripcions del moment a la plataforma digital. L’any 2016, Grimmie s’havia convertit en la tercera artista amb més subscripcions de YouTube, amb 3.121.333 subscripcions i pujant.