Dels ferits, n’hi ha un en estat crític, dos de greus, un menys greu i la resta amb ferides lleus. Els veïns han anat aquesta tarda a recollir les pertenences personals.

Els veïns del bloc 192-194 de la Gran Via de Lluís Companys de Premià de Mar, contigu al qual ha patit una explosió aquest diumenge al matí, han començat a accedir als seus habitatges per recollir pertinences.

Així ho ha informat Bombers de la Generalitat a través de Twitter, que ha indicat que els veïns desallotjats de la primera i la segona planta de l’edifici no podran tornar als seus habitatges però sí la resta.

Els Bombers han desallotjat tres blocs de pisos a causa de l’explosió: l’afectat i dos de contigus. Ara treballen per apuntalar les estructures i evitar més danys.

L’Ajuntament, que ha decretat tres dies de dol, ha informat que les parades de transport escolar de la Gran Via, on ha ocorregut l’explosió, no estaran operatives aquest dilluns.

Per atendre a les persones que no tinguin on anar, el consistori ha habilitat el pavelló municipal, que té dutxes, menjar i llits.