Les graderies del Camp Nou rebran els futbolistes del Barça i del Madrid amb un mosaic en el qual es podrà llegir “Gràcies Johan” en homenatge a Cruyff

Un mosaic format per 90.000 cartolines amb el lema ‘Gràcies Johan’ serà l’homenatge que el Camp Nou oferirà a Johan Cruyff, coincidint amb el partit entre el FC Barcelona i el Real Madrid de dissabte.

Després de quatre dies en els quals el Camp Nou ha acollit més de 60.000 aficionats a l’Espai Memorial, l’estadi també recordarà, en dia de partit, el llegat que l’exjugador i extècnic va deixar al Club. El missatge d’agraïment estarà acompanyat d’una samarreta blaugrana amb el número 14, a més dels colors de la bandera del Barça i la senyera. A més, el mateix lema de ‘Gràcies Johan’ figurarà al pit de les samarretes dels jugadors del FC Barcelona, substituint excepcionalment l’escut de campions del món.

Cadascun dels jugadors del Barça i del Real Madrid sortiran al terreny de joc acompanyats d’uns nens que també lluiran samarretes amb el mateix lema a la part davantera, i els noms de les Fundacions Cruyff i del FC Barcelona a la part posterior.

Mosaic que lluirà el Camp Nou en el partit contra el Real Madrid | FOTO: fcbarcelona.cat
Mosaic que lluirà el Camp Nou en el partit contra el Real Madrid | FOTO: fcbarcelona.cat

Set expresidents, a la llotja

L’enfrontament serà presenciat des de la Llotja Josep Suñol del Camp Nou pels presidents Agustí Montal, Raimon Carrasco, Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart, Enric Reyna, Joan Laporta, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu. Aquestes accions aniran acompanyades d’un minut de silenci i d’un vídeo en record a Johan Cruyff, que es projectarà a les pantalles de l’estadi abans del partit.