Els Mossos enxampen ‘in fraganti’ dues dones robant a Girona

0

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues joves de 21 anys per presumptament intentar robar en dos domicilis d’un bloc de pisos de Girona

Els Mossos d’Esquadra han detingut ‘in fraganti’ dues dones per presumptament intentar robar en dos domicilis d’un bloc de pisos de Girona, ha informat aquest dissabte la policia catalana en un comunicat.

L’actuació es va produir el passat 29 de juny al carrer Eiximenis de la capital gironina quan dos agents van detectar dues dones, en actitud sospitosa, davant de la porteria d’un edifici.

Una mica més tard, els agents van observar com les joves abandonaven l’immoble i simultàniament van comprovar que dos pisos de l’edifici havien estat forçats sense aconseguir entrar a l’interior.

Després de ser registrades, la policia va trobar que les dues dones ocultaven plàstics per intentar obrir portes i fer robatoris amb el mètode de la radiografia.

Les detingudes, de 21 anys, nacionalitat croata, residents a València i amb antecedents, van passar l’endemà a disposició del jutge de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat.