Mossos han desmantellat un laboratori de drogues

0
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra

A una masia de Maçanet de la Selva

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un laboratori de drogues en una masia d’una urbanització de Maçanet de la Selva (Girona), i han detingut sis persones, ha informat aquest dissabte la policia catalana en un comunicat.

La policia va detectar una forta olor de marihuana en una masia aïllada de la urbanització Mas Altaba, indici que va motivar el començament de la investigació i la vigilància de la casa per si s’estava cometent algun delicte.

El 6 d’octubre, una patrulla dels Mossos va veure tres persones que van entrar al domicili vigilat i van sortir amb una bossa de plàstic que van amagar dins el motor del vehicle, que va ser detingut i registrat per una altra unitat de policia als voltants de l’habitatge.

Durant la mateixa jornada es va practicar una entrada i escorcoll del domicili investigat, on es van trobar elements suficients per acreditar que la casa s’utilitzava com a punt de cultiu i distribució de marihuana.

Durant l’escorcoll els agents van confiscar 4,7 quilograms de cocaïna, 48,5 grams d’heroïna, 1,33 quilos d’èxtasi, 45,18 quilos d’altres substàncies necessàries per a la fabricació de cocaïna i èxtasi i 96,7 quilograms de marihuana.

Els Mossos han imputat els detinguts, d’entre 30 i 42 anys, per un presumpte delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.