El mal estat del pis on va passar l’explosió de Premià de Mar ha impedit que els Mossos hi accedeixin i mentrestant interroguen l’entorn de la víctima mortal per determinar si podria haver estat intencionat.

L’únic edifici que té danys estructurals és en el que es va produir l’explosió i hi ha el perill que en caigui una part. Els tècnics de l’ajuntament confien, però, que tots els blocs són recuperables.

La policia ha ampliat el perímetre de seguretat al voltant del bloc de pisos i el carrer Elisenda de Montcada està encara tancat.

Veïns desallotjats

Una setantena de persones continuen sense poder tornar a casa seva després de l’explosió de diumenge. Els 47 afectats pel bloc sinistrat on hi va haver l’explosió, a la Gran Via de Lluís Companys, números 196-198, trigaran mesos a tornar als seus habitatges. És previst que els veïns del bloc de pisos del costat puguin tornar en una setmana.

Tant l’ajuntament de Premià de Mar com la Generalitat estan mobilitzant habitatge públic per atendre les necessitats dels veïns que han d’allotjar-se un temps en un altre lloc. Actualment hi ha 40 famílies desallotjades en tres blocs de pisos.