motogp.com

El pilot sud-africà s’imposa a Le Mans en una cursa en la qual Canet, Navarro i Fenati lluiten amb el pilot de KTM per fer-se amb el triomf

Després d’inaugurar el seu palmarès de victòries al circuit de Jerez, Brad Binder tornava a guanyar una carrera de Moto3 dues setmanes més tard. El pilot sud-africà comandava el grup capdavanter format per Romano Fenati, Jorge Navarro i Aaron Canet, i acabava creuant la línia de meta en primera posició després d’unes emocionants últimes voltes.

En la sortida, Antonelli es feia amb la primera posició seguit per Binder, Fenati, Navarro i Canet. Binder avançava el pilot italià, al mateix temps que es produïen les primeres caigudes protagonitzades per Adam Norrodin i Jules Danilo.

Grup de quatre

Binder intentava obrir forat, però els seus perseguidors no li permetien. Així, els quatre pilots s’escapaven mentre s’intuïa un final amb suspens fins a l’últim revolt. Així seria. A quatre voltes pel final els pilots preparaven les seves respectives estratègies. Navarro atacava Binder mentre Canet i Fenati s’ho miraven des del darrere. El valencià no obtenia el premi, i acabaria conformant-se amb la tercera posició amb ensurt final, ja que el seu company d’equip, Canet, estava a prop de topar amb ell en l’últim gir.

 

Guanya Binder

Amb la victòria, Binder continua líder amb 102 punts, seguit de Navarro amb 78 i Fenati, tercer a Le Mans, amb 67. La propera carrera del Campionat del Món de Moto3 es disputarà el 22 de maig al traçat de Mugello, en el Gran Premi TIM d’Itàlia.

 

Sin título