Els pilots de MotoGP comencen avui al circuit de Losail (Qatar) una jornada de tests oficials que finalitzarà divendres

Jorge Lorenzo va dominar els tests de Malàisia i Maverick Viñales els d’Austràlia. Avui, s’encén la llum verda que dóna inici al test del Losail International Circuit. Aquests tests són les últimes proves oficial abans que s’iniciï la nova temporada de MotoGP. El Losail International Circuit és, a més, l’escenari de la primera cursa de la temporada 2016.

Amb la igualtat sobre la pista gràcies a la nova centraleta única de Magneti Marelli i els pneumàtics Michelin, els tests de Qatar desvetllaran quins pilots i quins equips arriben en millors condicions per afrontar la primera cursa de l’any.

Viñales i Rossi, en el punt de mira

Amb la moral pels núvols després de tancar els tests d’Austràlia en primera posició, Maverick Viñales arriba a Qatar amb la intenció de mantenir-se entre els primers classificats. El de Roses va fer un gran any en el seu debut, i ara vol fer un pas endavant.

Un altre que arribar carregat de motivació és Valentino Rossi. L’italià no ho va fer gens malament al Sepang International Circuit, i a Phillip Island va millorar el seu rendiment. El de Yamaha, a més, va ser el vencedor de la cursa de l’any passat al traçat de Qatar.

Simulacions de curses

Qui també desitja que s’iniciï el test de Qatar és Jorge Lorenzo. L’actual campió del món de MotoGP té ganes de fer una simulació de cursa amb la nova ‘M1’, moto que ha mostrat tenir bon ritme.

Honda, que sembla que ha trobat la fórmula per unir xassís i motor, tractarà de millor el rendiment en un circuit no gaire propici pels seus interessos. No obstant, és moment de corroborar la millora demostrada a Phillip Island.