El Motoh! Barcelona ja té el 90% de l’espai previst ocupat

El Motoh! Barcelona, el saló dedicat a les dues rodes que es farà del 15 al 17 d’abril al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, té ja el 90% de l’espai previst ocupat i té les principals marques del sector de les dues rodes, com BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, Piaggio, Suzuki, Triumph i Yamaha, entre d’altres, confirmades per aquest aparador mundial.

Segons va informar Fira de Barcelona ahir dimarts en un comunicat, el programa d’activitats s’estructurarà en tres àrees: MotohAcademy, que oferirà formació i pràctiques de seguretat viària, circuits tancats i recorreguts externs per provar vehicles; una àrea lúdica amb simuladors, exposicions i trobades de clubs motociclistes; i un espai amb demostracions de pilots professionals.

El Motoh! Barcelona, que està destinat al gran públic en general, completarà el seu espai d’exposició amb àrees dedicades no només a les motos, sinó també a escúters, ciclomotors, accessoris, financeres, asseguradores i altres serveis que tinguin relació amb el món de les dues rodes.

L’esdeveniment té el suport de l’Associació Nacional d’Empreses del Sector de Dues Rodes (Anesdor), la principal associació del sector, que agrupa 35 empreses que representen el 90% del mercat espanyol.

Amb l’organització del saló Motoh! Barcelona, Fira de Barcelona ha recuperat la seva aposta pel sector de les dues rodes, després d’un parèntesi de set anys des de l’última edició de Motoh BCN al 2009, coincidint amb un moment de recuperació de les vendes.