Un motorista borratxo provoca un accident al Baix Llobregat

1

L’individu, de 32 anys i nacionalitat colombiana, no va fer cas d’un stop quan quadruplicava la màxima taxa d’alcoholèmia permesa

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home colombià de 32 anys i resident a Barcelona com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol amb taxa penal.

Segons ha informat la policia catalana aquest diumenge en un comunicat, l’actuació es va produir el passat 29 de juny a l’autovia C-31, al terme municipal de L’Hospitalet de Llobregat, quan el conductor d’una motocicleta va provocar un accident en no respectar un senyal de stop.

El motorista, amb ferides lleus, va ser traslladat a l’hospital on els agents el van sotmetre a proves de detecció alcohòlica.

El conductor va presentar una taxa de 0,95 mg/l en aire espirat, gairebé quatre vegades la taxa permesa, que és de 0,25 mg/l.

Els Mossos van denunciar penalment el conductor de la motocicleta que serà citat pròximament per l’autoritat judicial de L’Hospitalet de Llobregat.