Mountain amb processadors Intel Skylake

  0
  Mountain amb processadors Intel Skylake |Diari Catalá

  Mountain amb processadors Intel Skylake |Diari Catalá

  Nous portàtils Mountain amb processadors Intel Skylake de sisena generació.

  El Mountain Graphite és un portàtil potent equipat amb el processadors Intel Skylake de sobretaula Intel Core i7 6700, mentre que la seva versió portàtil, el processador Intel Core i7 6700 HQ, està integrat en els portàtils Iridium i Onyx. Compten amb pantalles IPS Full HD i amb la tecnologia G-Sync de NVIDIA.

  Mountain sempre procura estar a l’avantguarda en dotar als seus equips de les més noves configuracions. En aquesta ocasió posa a disposició dels seus clients els portàtils Graphite, Iridium i Onyx, uns equips punters en conte a prestacions, inclosa la incorporació de processadors SkyLake, la sisena generació de processadors Intel Core, encara més eficients energèticament.

  El processador Intel Core i7 6700 està inclòs en el Mountain Graphite, un potent portàtil amb processador de sobretaula, mentre que la seva versió portàtil, el processadors Intel Skylake, l’Intel Core i7 6700 HQ està integrat en els altres equips de nova generació, Iridium i Onyx, posicionant la marca en un privilegiat lloc, al tenir ja disponible aquest model de processador. A més, els equips Graphite i Iridium portaran memòria DDR4, que permet executar programes i jocs més exigents.

  Mountain incorpora en les seves gammes Graphite i Iridium la tecnologia G-Sync de NVIDIA, que sincronitza directament les imatges que surten de la targeta gràfica amb les que mostra el monitor, proporcionant una experiència visual més ràpida, fluida. A més, tots els portàtils de 17 polzades disposen de pantalles IPS, i igual que els de 15 polzades, són pantalles Full HD per gaudir de colors profunds, contrastos i una definició perfecta.

  Com a primícia, a partir de novembre els portàtils Mountain Graphite incorporaran la nova GeForce GTX 980, una gràfica de portàtil que igualarà en rendiment a les de sobretaula i que portarà amb si grans avantatges, com la possibilitat de fer overclock en les targetes gràfiques i la compatibilitat total amb Oculus Rift.

  Els equips Mountain destaquen més pel seu cuidat disseny, l’ús de materials d’alta qualitat i lleugeresa, i la seva robustesa, disposats a suportar llargues sessions de treball. Els Graphite i Iridium incorporen sistemes de dissipació duals, independents l’un de l’altre proporcionant nivells de saturació interna més baixos, i una reducció considerable del nivell de soroll emès per l’ordinador.