El Chelsea destitueix Jose Mourinho i subratlla al comunicat oficial que renuncia a la indemnització de 50 milions d’euros. Juande Ramos es postula com a relleu

“El Chelsea i Jose Mourinho han decidit de mutu acord rescindir el contracte de l’entrenador. Tots els membres de l’equip agraïm a Jose la immensa contribució des de que va tornar com entrenador l’estiu de 2013”.

El Chelsea destitueix Jose Mourinho i ell mateix ha refusat cobrar la indemnització per l’acomiadament de 50 milions d’euros. El que sí rebrà és la quantia que encara li queda per cobrar dels 16’5 milions d’euros signats per cada temporada.

El portuguès no ha trobat la fórmula per fer funcionar un Chelsea que ha sumat nou derrotes aquesta temporada, les mateixes que en els últims dos anys. Tot i que aquest mateix estiu va renovar fins l’any 2019, l’últim partit perdut contra el Leicester (2-1) ha fet perdre la paciència  als dirigents ‘blues’ i el Chelsea destitueix a Jose Mourinho.

Juande Ramos, el substitut

Juande Ramos serà el nou entrenador del Chelsea | FOTO: dailymail.co.uk
Juande Ramos serà el nou entrenador del Chelsea | FOTO: dailymail.co.uk

Si no hi ha un gir de 180º durant les properes hores, Juande Ramos és el principal candidat per ocupar el lloc del portuguès. Ginés Carvajal, representant del tècnic espanyol, ja és a Londres perfilant els últims detalls del contracte. En principi signarà per un any, ampliable a dos més si compleix els objectius imposats pels ‘blues’.

La banqueta del Chelsea no serà la primera que ocupi Juande Ramos a la Premier League, ja que va ser l’entrenador del Tottenham des d’octubre del 2007 fins a l’octubre de 2008. La seva última experiència com entrenador va ser a la lliga ucraïnesa, ja que durant quatre temporades va dirigir al Dnipro.