Movistar cobrarà excedir-se dels megues contractats, però pot evitar-se

Els clients de telefonia mòbil de Movistar observaran nous canvis en la seva factura a partir del pròxim mes de maig. Movistar té previst modificar la seva política de tarifes mòbils. Un canvi que no és bo per als usuaris, a partir del 18 de maig, l’operadora cobrarà 1,5 cèntims per MB excedit de la tarifa, fins a un màxim d’1 GB.

Aquest cobrament es farà perquè l’usuari pugui seguir navegant a la màxima velocitat possible, no obstant això, l’usuari pot evitar el cobrament contactant amb la companyia per navegar a velocitat reduïda.

El cobrament extra pot evitar-se de forma senzilla

Pel que sembla, Movistar està començant a informar els seus clients a través de cartes en les quals expliquen aquest cobrament extra, que fins al moment no existia. Aquests cobraments comencessin a efectuar-se a partir del pròxim 18 de maig. El cobrament extra màxim que pot arribar a sumar-se a la tarifa són 15 euros, ja que únicament es cobrarà un màxim de 1GB superat.

Movistar

El límit d’1 gigabyte pot ser modificat pel client que necessiti ajustar les seves necessitats en cas que requereixi navegar més ràpid més enllà del volum de megues de què es disposa mensualment.

Davant d’aquesta situació, hi ha la possibilitat d’evitar el cobrament automàtic per excedir els megues contractats en la tarifa. La manera de fer-ho és senzill, només cal trucar a Movistar a través del 1004 o al 1498, un cop realitzat el contacte, cal informar el desig de navegar a velocitat reduïda en superar el límit de megues de la tarifa. També és possible realitzar-ho mitjançant el 223528.

Movistar

Així mateix, per tal d’evitar disputes i polèmica innecessària, Movistar permet anul·lar el contracte que tenim vigent si no s’està d’acord amb els canvis realitzats. Aquesta finalització del contracte no suposa cap cost extra o penalització, fins i tot si tenim qualsevol tipus de permanència.