Movistar patrocinarà els equips base del Joventut

0
Joventut i Movistar, de la mà
El FIATC Joventut va guanyar el primer partit de la Lliga Endesa
Joventut i Movistar, de la mà
El FIATC Joventut va guanyar el primer partit de la Lliga Endesa

El club de Badalona i l’empresa de telefonia han arribat a un acord

El Joventut de Badalona i Movistar van fer oficial ahir un acord de colaboració pel qual l’empresa telefònica patrocinarà els equips base del conjunt verd-i-negre durant un any. Aquets acord permetrà “reforçar l’estructura del bàsquet base del club i incrementar el seu pressupost anual” de la Penya. La imatge de Movistar es veurà als pantalons dels equips de les categories inferiors del club i al Palau Olímpic de Badalona mitjançant cartells.

A més a més, donarà inici una campanya anomenada ‘Ara et toca a tu, agafa el telèfon’ que es podrà llegir a les cabines telefòniques situades a punts emblemàtics de Badalona amb l’objectiu de donar a conèixer el model formatiu del club i que inclourà el sorteig d’entrades per anar a veure els partits del Joventut a l’Olímpic de Badalona.

El president de l’entitat verd-i-negre, Jordi Villacampa, va explicar a la presentació de l’acord que el FIATC Joventut necessita arribar a acords amb empreses com Movistar per mantindre “l’excel·lència de l’escola i poder acompanyar els joves en el seu creixement esportiu”. Per la seva part, el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, va dir que aquesta vinculació és “un fet natural, ja que Movistar aposta per la innovació, la formació i el talent dels més joves, com el Joventut”.

El FIATC Joventut, que va guanyar la primera jornada a l’Iberostar Tenerife per 83-75, s’enfronta diumenge al València Basket a la capital del Túria contra un equip que al seu primer partit de la competició va guanyar a la pista de l’actual campió, el Reial Madrid (82-88).