MSI 990FXA Gaming de Socket AM3+

  0
  MSI 990FXA Gaming de Socket AM3+

  MSI 990FXA Gaming de Socket AM3+

  nova placa base de gamma alta para socket AMD AM3+

  MSI ha anunciat la disponibilitat de la seva nova placa base de gamma alta para socket AMD AM3+, la MSI 990FXA Gaming que inclou el nou estàndard USB 3.1. Aquesta nova placa base centra les seves característiques a potenciar característiques Gaming com el seu nom indica, incloent la famosa targeta de xarxa Killer I2200 que prioritza els paquets P2P per reduir el lag en jocs online.
  Gràcies al nou estàndard USB 3.1 (del que s’inclouen dos connectors), aquesta placa base de MSI és capaç de proporcionar velocitats de fins a 10 Gbps teòrics, el doble que USB 3.0 i 20 vegades més que USB 2.0 D’altra banda, com hem dit MSI s’ha centrat a integrar característiques útils pels Gamers en aquesta placa, la targeta de xarxa Killer I2200 o la tecnologia Àudio Boost 2, potenciat amb Creative Sound Blaster Cinema 2.

   MSI 990FXA Gaming de Socket AM3+

  D’altra banda, MSI ha optimitzat aquesta 990FXA Gaming per a configuracions de múltiples targetes gràfiques. Ja no solament pel fet que suporta configuracions SLI i CrossFire de fins a tres gràfiques, sinó pel fet que han situat el primer sòcol PCI-Express una mica més separat de l’habitual del segon, de manera que si s’instal·len dues gràfiques (el més habitual en aquest tipus de configuracions) tindran més espai entre elles, deixant “respirar” millor a ambdues i fomentant així que tinguem unes millors temperatures i menor soroll.

  Premiï a les seves oïdes amb veritable qualitat

  Prepara’t per a un so demoledor , amb MSI Àudio Boost 2! Amb Àudio Boost 2 estem lliurant la més alta qualitat d’àudio amb l’ús de Creative Sound Blaster Cinema 2 perquè puguis gaudir d’un so nítid i la música a través de 8 canals d’àudio HD.

  PCB Àudio aïllat

  Amb l’àudio integrat tradicional la senyal es distorsiona per senyals electromagnètics de la resta de la PCB. Potenciador d’àudio 2 actua com una targeta de so dedicada en aïllar físicament el circuit d’àudio que està separat per un camí LED vermell. Menys interferències li dóna un senyal d’àudio més clar.

  Amplificadors Dual Headhpone

  Prepari’s per una eargasm. L’amplificador integrat de doble auricular premia els seus auriculars d’alta qualitat amb el màxim nivell de qualitat de so d’estudi increïble fins a 600Ω lliurat des del seu PC de joc.
  Cansat d’haver de connectar l’auricular en llocs de difícil accés?  MSI GAMING esta dissenyat per ser fàcil d’usar, ofereix sortides d’àudio posteriors alimentats per Àudio Boost 2.

  Condensadors d’audio High Quality

  Amb l’ús de condensadors japonesos Nichicon professionals, dissenyats especialment per a finalitats d’àudio, plaques basi MSI GAMING proporcionen el major filtrat del senyal d’àudio possible. El lliurament d’un so nítid d’alta fidelitat amb acústica excepcional i realisme.

  • Acoustic series
  • Lower Tolerance
  • Lower Dielectric Absorption
  • Lower ESR
  • Lower Leakage Current
  • Higher Stability

  Connectors d’audio d’or

  Amb connectors d’àudio d’or obtindrem la millor sortida del senyal possible amb menys possibilitats de distorsió.

  • Up to 600Ω crystal clear sound with exceptional acoustics
  • Dedicated amplified output (red) optimized for studio-grade headgear
  • Superb signal conductivity and will not wear over time

  Acaba amb el LAG !

  La Plataforma de xarxa intel·ligent Killer ™ I2200 està construïda per a un màxim rendiment de xarxa per a jocs en línia i mitjans de transmissió d’alta qualitat. Amb Advanced Stream Detect, Killer I2200 detecta automàticament i accelera el tràfic del joc sobre la resta del tràfic de xarxa per a un millor funcionament, sense talls en el joc. Amb aquesta exclusiva i automàtica priorització de tràfic, dóna la menor latència de les dades del joc en el maquinari de xarxa més controlable disponible.

  Hauríem de veure en tendes aquesta MSI 990FXA Gaming aquest mateix mes a un preu que rondarà els 150 euros.