MSI anuncia dues noves plaques Gaming per Intel Skylake

  0
  MSI ha anunciat dues noves plaques base de socket Intel LGA1151 per a processadors Intel Skylake La B150M Night Elf mATX i la Z170I Gaming Pro AC mini ITX

    MSI-Z170I-Gaming-Pro-AC 

  MSI ha anunciat l’addició al seu catàleg de dues noves plaques base de socket Intel LGA1151 per a processadors Intel Skylake

  La B150M Night Elf de format mATX i la Z170I Gaming Pro AC mini ITX, ambdues pensades per a equips Gaming amb factor de forma petit o mitjà.

  La MSI B150M Night Elf, una placa mATX amb un disseny singular, ja que incorpora il·luminació LED de color vermell. Està basada en el chipset Intel B150 que suporta la sisena generació de processadors Intel para socket LGA1151, combinat amb quatre sòcols de memòria DDR4. Com a curiositat, MSI ha desenvolupat per a aquesta placa un sistema anomenat Steel Armor que enforteix el sòcol PCIExpress principal per suportar el pes de targetes gràfiques grans i pesades sense problema.

  Incorpora les habituals característiques de la gamma Gaming de MSI, com la targeta de xarxa Killer que prioritza paquets P2P per reduir el lag en els jocs, Àudio Boost 3 per millorar la qualitat del so i que inclou aïllament EMI i el seu propi processador d’àudio HD, i a més la ja esmentada il·luminació LED en color vermell.
  MSI-B150M-Night-Elf

  Si el que cerques és un format encara més petit, MSI té per a tu la nova Z170I Gaming Pro AC, una placa de format mini ITX que igual que l’anterior està dissenyada per als últims processadors Intel Skylake de sisena generació que funcionen sota el socket LGA1151. Malgrat que ser una placa petita incorpora totes les últimes tecnologies disponibles, incloent-hi SATA Express i un sòcol torbo M.2.

  MSI ha aconseguit fins i tot implementar un mòdul WiFi Intel amb doble antena per garantir la connectivitat sense fil més ràpida i estable. A més és WiFi 802.11 AC que suporta velocitats de 867 Mbps, així que fins i tot les descàrregues funcionaran molt ràpid. També incorpora la tecnologia USB Àudio Power Pro que lliura 5V estables a través d’un port USB banyat en or específicament pensat per connectar auriculars USB a aquest i obtenir el millor rendiment.

  MSI-Z170I-Gaming-Pro-AC-superior

  Podeu veure un resum dels seus principals característiques tècniques en la següent taula:

  MSI-mATX-Specs

  De moment això sí, MSI no ha desvetllat la data de llançament ni el preu d’aquestes dues noves plaques, així que com sempre tocarà esperar a l’anunci final. No obstant això, estimem que la B150M Night Elf podria tenir un preu d’entre 120 i 150 euros, mentre que la Z170I Gaming Pro AC podria costar entorn dels 200 euros fàcilment.