MSI anuncia els seus nous auriculars 7.1 DS502

  0
  MSI anuncia els seus nous auriculars 7.1 DS502

  MSI anuncia els seus nous auriculars 7.1 DS502MSI ha llançat la seva pròpia línia de perifèrics orientats al Gaming amb so envolupant 7.1 virtual i sistema de vibraciómicròfon ajustable amb cancel·lació activa de soroll

  Des de fa ja un temps, l’especialista en plaques base i targetes gràfiques MSI ha llançat la seva pròpia línia de perifèrics orientats al Gaming, i ara el fabricant ha anunciat el llançament dels seus nous auriculars amb so envolupant 7.1 virtual MSI DS502 Gaming que vénen acompanyats del software Cmedia Xear per oferir una gran capacitat de personalització, incloent-hi perfils, preferències i fins i tot un equalitzador de 10 bandes. A més, els DS502 incorporen un sistema de vibració perquè l’usuari pugui sentir les explosions més intenses gairebé físicament.

  MSI ha integrat en els DS502 un micròfon ajustable amb cancel·lació activa de soroll i sensor omnidireccional perquè l’usuari pugui comunicar-se amb els seus companys amb comoditat, fluïdesa i emetent un so net. El seu cable ha estat dotat d’una resistència addicional gràcies al mallat amb fil de niló, cable en el qual s’ha incorporat una consola de control que permet, de manera còmoda, silenciar el micròfon, controlar el volum i encendre / apagar la vibració amb un sol botó.

  MSI ha dissenyat els DS502 amb els millors materials per dotar als auriculars d’una sòlida resistència i al seu torn resultar còmodes, sent bastant lleugers i ergonòmicament dissenyats perquè l’usuari pugui utilitzar-lo durant hores i hores sense sentir cansament. Però com sempre, a més de proporcionar un alt rendiment d’àudio i un gran nombre de característiques addicionals, els DS502 de MSI també compten amb l’habitual estètica Gaming de la marca, incloent-hi el logotip il·luminat de MSI Gaming.

  De moment MSI no ha dit ni quan arribaran a les tendes aquests DS502 ni a quin preu ho faran, i com no hi ha precedents en auriculars de la marca tampoc podem dir-vos una estimació sobre aquest tema, així que para no perdre el costum tocarà esperar per conèixer tota la informació. Això sí, MSI sí que ha publicat les especificacions tècniques del dispositiu que podeu veure a continuació.

  MSI anuncia els seus nous auriculars 7.1 DS502