MSI desvetlla la seva família de plaques basi H110 PRO

  0
  MSI desvetlla la seva família de plaques basi H110 PRO

  MSI desvetlla la seva família de plaques basi H110 PRO
  MSI ha desvetllat la seva nova família de plaques basi amb chipset Intel H110 que entren a formar part de la seva línia de producte PRO.

  El fabricant ha presentat les seves noves plaques base H110 PRO Seriïs, amb nous models en format mATX i disponibles en versions amb memòria DDR3 i DDR4.

  La família de plaques basi MSI H110 PRO estan pensades per a usuaris domèstics i equips bàsics d’empreses, és a dir, que no aneu a buscar en aquestes plaques rendiment extrem, capacitat de Overclock ni característiques especials Gaming. És una família de plaques base amb característiques bàsiques que centren les seves facultats a proporcionar una bona fiabilitat, estabilitat i durabilitat.

  Tots els integrants de la família MSI H110 PRO compten amb certificació WHQL per Windows 10 perquè els usuaris puguin estar tranquils a l’hora de seleccionar una placa basi compatible (si ben avui dia totes les plaques base són compatibles amb Windows, certificacions aparti). A més compten amb la tecnologia DDR4 Boost (els models amb DDR4 lògicament) que optimitza la comunicació de la memòria amb el processador gràcies a que han aïllat el circuit per evitar possibles interferències.

  MSI ha utilitzat els seus coneguts components Military Class 4 per assegurar la millor estabilitat i rendiment en condicions extremes, incloent-hi la tecnologia Guard-Pro que protegeix els elements elèctrics essencials de la placa base. A més com ja sabeu si coneixeu aquesta tecnologia, el fabricant selecciona els components de millor qualitat i inclou un PCB de múltiples capes per assegurar una gran durabilitat i fomentar l’estabilitat global del sistema.

  MSI ha presentat la nova família H110 PRO Series per a equips domèstics i empresarials d’ús bàsic, amb un fort enfocament en l’estabilitat i durabilitat, de manera que estan pensades per instal·lar una vegada i no tornar a tocar mai més l’equip (l’habitual en entorns empresarials i domèstics d’usuaris bàsics). En principi la família comptarà amb tres models (MSI H110M PRO-VH, H110M PRO-VD i H110M PRO-D), i encara que MSI no ha desvetllat la data de llançament ni el preu d’aquests models, encara que com podreu imaginar seran bastant assequibles de ben segur.