El diari esportiu entrevista Giuliano Poser, dietista personal del futbolista argentí del FC Barcelona

Aigua, cereals integrals, verdures fresques biològiques, fruits secs… Mundo Deportivo publica en exclusiva una entrevista amb Giuliano Poser, dietista personal de Leo Messi, en la qual explica algunes de les claus de l’alimentació que segueix el futbolista del FC Barcelona.

Poser explica que fa servir “el mètode kinesiologia aplicada, que consisteix a realitzar un estudi de la força dels músculs de l’esportista i, a partir dels resultats, dictaminar el tractament, que és específic per a cada persona, encara que la base sempre és una bona alimentació”.

El dietista titlla de bona alimentació “un conjunt de cinc aliments als quals jo defineixo com a gasolina súper: aigua, un bon oli d’oliva, cereals integrals i fruites i verdures fresques biològiques, o sigui no contaminades amb pesticides, herbicides i altres, perquè això danya l’organisme. També són molt bons els fruits secs”.

Complements de la dieta

Giuliano Poser reconeix que els complements de la dieta “depenen de cada pacient. Algunes medicines naturals, una mica d’homeopatia o kinesiologia, per exemple, però l’important és buscar la causa de la molèstia. Si al pacient li dol determinat lloc del seu cos, no cal donar un medicament per aplacar aquest dolor, el que cal és descobrir per què li dol. Tenir energia positiva també és determinant.”

L’entrevista completa la pots llegir aquí: