Munir El Haddadi | Diari Catala
Munir El Haddadi tindrà una nova oportunitat contra el Valencia CF | FOTO: Europa Press

El club blaugrana arriba a un acord amb Munir El Haddadi i Sergi Samper per a la renovació del contracte dels dos jugadors per tres temporades més

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb Munir El Haddadi i Sergi Samper per a la renovació del contracte dels dos jugadors, que els vincularà al primer equip durant les pròximes tres temporades, i ha anunciat que la firma oficial tindrà lloc aquest dimarts a les oficines del club.

Munir El Haddadi, que forma part del primer equip des de l’estiu del 2014, renovarà fins al 30 de juny del 2019. La clàusula de rescissió del jugador és de 60 milions d’euros i la firma s’efectuarà a les 12.30 hores a les oficines del club.

D’altra banda, com ja va anunciar divendres el director d’esports professionals del FC Barcelona, Albert Soler, el club renovarà el jugador del filial Sergi Samper amb fitxa del primer equip amb la voluntat de seguir complint amb el model de la Masia.

Samper ha arribat a un acord que el vincula al club fins al 2019, ampliable a una temporada més. La clàusula de rescissió és de 50 milions d’euros i la firma oficial s’efectuarà a les 13.30 hores també aquest dimarts en les oficines del club.