El Tívoli, ple de llum, color i molta màgia composta per un centenar de cantaires

Pels amants del musical, tenir l’oportunitat d’escoltar els grans èxits del gènere en un mateix escenari i en una mateixa nit, és tot un somni. Si, a més, incloem en l’equació la il·lusió de pujar a un escenari, amb més d’un centenar de companys i companyes amants de la música i tots formen un cor espectacular, el resultat és una nit inoblidable.

S’ha convertit en l’èxit musical de l’any. I és que un cop més, al costat de l’Obra Social “La Caixa”, Stage Entertainment va celebrar una nova edició de “El Musical Participatiu” en el Teatre Tívoli de Barcelona. El concert dirigit per Daniel Anglès va estar dedicat a musicals tan emblemàtics com “Cats”, “Jesucrist Superstar“, “El Rei León”, “Els Miserables”, “MAMMA MIA!”, o “L’Home de La Manxa”.

Sota la direcció musical de Xavier Torras, el cor va somriure, plorar i fins i tot va ballar esbojarradament de felicitat al final de l’acte. Tots van estar acompanyats per alguns dels solistes més importants del teatre musical: Nina, Talía del Val, Carlos Solano i Joan Vázquez.