MusicAll, l’alternativa gratuïta de Spotify per iOS i Android

Actualment, podem trobar una gran diversitat de serveis de música per streaming, els més famosos sense cap dubte són Spotify i Apple Music, tots dos amb una gran biblioteca musical però amb l’inconvenient d’haver de pagar una quota mensual per poder gaudir del servei premium sense anuncis, cosa que per a molts val la pena, però que d’altres no es poden permetre.

En l’actualitat Spotify té més de 30 de milions d’usuaris, sent així el rei indiscutible, encara que Apple Music segueix a l’aguait i el seu creixement és cada vegada més gran.

Tot i així, encara hi ha molta gent que prefereix optar per la manera antiga, i en lloc de dependre d’un servei de streaming, prefereixen recórrer a les típiques llistes de Youtube prèviament confeccionades al gust de cada persona.

MusicAll

I és allà on neix la idea de MusicAll, una aplicació que basa la seva biblioteca musical en la mateixa Youtube i que permet escoltar qualsevol cançó de forma completament gratuïta.

MusicAll t’ofereix la millor manera de gaudir de tota la música de forma totalment gratuïta i sense límits. Obtenint la música de YouTube t’oferim una de les millors i completes aplicacions que hi ha al mercat.
Amb MusicAll tens accés a tota la música de Youtube. Pots escoltar artistes i àlbums o crear les teves pròpies playlists amb les teves cançons favorites.
Característiques Principals:
– Organitza tota la teva música en playlists, cançons, àlbums o artistes.
– La secció “Descobrir” t’ofereix els últims èxits amb una breu preview perquè puguis escoltar un fragment.
– A la secció “Explorar” podràs buscar la música per gèneres i trobar abans el que busques.
– Si tens clar el que vols, utilitza l’opció de “Cerca” per trobar ràpidament cançons, artistes, àlbums o playlists.

L’aplicació pot ser trobada en l’AppStore per a usuaris de iOS tot i que les cançons no podran ser descarregades i per tant no podran ser escoltades de manera offline (els desenvolupadors hi treballen), cosa que la versió per Android sí que disposa, però per la seva banda no està disponible a la Play Store i ha de ser descarregada manualment des de la seva pàgina web.

The app was not found in the store. 🙁 #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google