Mv Agusta F3 AMG, una moto de col·lecció

0
MV AGUSTA F3 AMG, una moto de col·lecció

Mv Agusta F3 AMG, una moto de col·lecció

Mv Agusta F3 AMG i Mercedes-Benz AMG GT, una unió única

Si ets afortunat i ets un d’aquells que posseeix les claus d’un sensacional Mercedes AMG-GT color “Solarbeam Yellow”, estàs de sort ja que Mv Agusta va presentar durant el passat saló de Frankfurt una edició especial de la seva meravellosa F3 800, un complement ideal amb el Mercedes, gràcies a la col·laboració de les dues marques ja que Daimler va comprar al 2014 el 25% de les accions de Mv Agusta.

Sens dubte, aquesta Mv Agusta F3 AMG és una esportiva amb benzina a la seva sang. El seu motor és un tricilíndric de 798 cc capaç de desenvolupar 148 CV a 13.500 rpm.

La MV Agusta F3 800 té un preu de 16.695 euros en la seva versió de carrer, un preu que no és precisament econòmic ja que dins del seu segment és elevat.

Mv Agusta F3 AMG, una moto de col·lecció

La Mv Agusta F3 AMG porta elements únics que la caracteritzen com una moto de col·lecció; als laterals, al dipòsit de combustible i al carenat, porta els logotips d’AMG ben visibles. El seient de pell porta ribetejat fil groc.

Aquesta moto presentada a Frankfurt no és diferent a qualsevol moto de producció, comparteix motor i parell (88 Nm a 10.600 rpm) i el seu pes sí que és contingut, només 173 kg en buit, el que fa que sigui una de les motos més lleugeres del segment de 600 cc esportives.

Equipa un sistema de frens Brembo Monoblock,  forquilla invertida Marzocchi i electrònica amb control de tracció ajustable en 8 posicions diferents i control de parell de 4 mapes i amb canvi ràpid.

Principalment, són el color ‘AMG Solarbeam’ i els logos AMG els que caracteritzen a aquesta moto com a germana de dues rodes del Mercedes AMG GT, la bèstia alemanya de motor V8 BiTurbo que pot arribar a generar 462 CV en la versió GT, o 510 CV en la GT S.