MX de Miajadas: Seisdedos, Sánchez i Aparicio s’imposen

0
podio feminas miajadas 2015_1
Podi MXF
podio feminas miajadas 2015_1
Podi MXF

MX de Miajadas: Motocrós a Càceres

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la quarta prova del nacional de Motocrós de les categories MXSub18, MXFemenino i MX65 al Circuit  “El Piloto” (Miajadas, Cáceres).

El Moto Club Miajadas ha sigut l’encarregat d’organitzar la carrera la qual a diferència d’altres, dissabte van realitzar els entrenaments i diumenge les mánagues.

En la categoría femenina, Gabriela Seisdedos i Sara Coloret van mantenir una bonica lluita on finalent Gabriela va pujar a l’esgraó més alt del podi seguit de Sara Coloret i Oihane Albizuri.

En MX65 Raúl Sánchez ha sigut el gran protagonista al guanyar les dues mànagues.  En la primera ha lluitat amb Tyler Samuel Graves però en la segona ha rodat primer durant tota l’estona.  Pablo Gutiérrez,  amb dos segons, ha acabat segon i Daniela Guillén amb una sisena posició i una tercera, ha completat el podi.

Podi MX65
Podi MX65  Foto:RFME

Finalment en MXSub18 Simeó Ubach ha guanyat la primera de les carreres disputades. José Antonio Aparicio ha acabat segon i Francisco García Bordonado tercer en la primera mànaga. En la segona, les coses han canviat i Aparicio s’ha emportat la victòria sent també líder de la general, Ubach i Beltrán l’han seguit.

Podi MXsub18
Podi MXsub18 Foto;RFME

El 27 de setembre tindrà lloc la pròxima prova de MXSub18 i MX65 a Molina de Segura (Múrcia). Mentre que les Fèmines tornaràn a donar gas a Benicarló (Castelló) el 17 d’octubre.