MXQ S85 i U BOX i one, dos reproductors Android per al saló

  0
  MXQ S85 i U BOX i one, dos reproductors Android per al saló
   MXQ S85 i U BOX i one, dos reproductors Android per al saló

  MXQ S85 i U BOX, la nova forma de convertir la teva saló en un santuari Android a preu molt assequible.

  Continuem amb la nostra particular cerca de reproductors Android amb bona relació qualitat / preu, i en el dia d’avui us anem a parlar de dos models concrets: d’una banda el MXQ S85, un reproductor senzill ideal per a resolucions Full HD, i l’U BOX i one (i828), apte per a reproducció de continguts en resolució 4K/UltraHD. El millor de tot és per descomptat el preu, ja que tots dos tenen un preu per sota dels 60 euros.

  Comencem parlant del MXQ S85. Es tracta d’un petit dispositiu que integra un SoC Amlogic S805 amb quatre nuclis físics que funcionen a una velocitat màxima d’1.5 Ghz, acompanyat d’una potent GPU ARM Mali 450 i 1 GB de memòria RAM DDR3. Com a emmagatzematge intern compta amb 8 GB, però aquesta capacitat és ampliable fins a en 32 GB addicionals mitjançant l’ús de targeta de memòria micro SD. Quant a la connectivitat, el MXQ S85 incorpora WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 i un port RJ-45 per a la millor estabilitat de xarxa local.

  MXQ S85 i U BOX i one, dos reproductors Android per al saló

  També té sortida AV, SPDIF per a àudio digital, dos ports USB 2.0 mes un d’addicional USB OTG, i per descomptat l’obligatòria sortida de vídeo a través de HDMI. A més aquest reproductor suporta Miracast.

  Podeu trobar el MXQ S85 des d’ara i fins al dia 11 d’Octubre en GearBest a un preu promocional de 39,99 dòlars amb les despeses d’enviament inclosos i les habituals garanties d’aquesta tenda xinesa.

  D’altra banda tenim l’U BOX i one (i828), un altre Android TV però en aquesta ocasió preparat per a resolucions superiors, podent reproduir continguts en resolució 4K de manera folgada. Incorpora no obstant el mateix SoC Amlogic S802 que l’anterior, però els seus quatre nuclis funciona a 2 Ghz. També té la mateixa GPU ARM Mali 450, però la peculiaritat d’aquest model és que està disponible en diferents versions, doncs ho tenim amb 1 i 2 GB de memòria RAM i amb 8 i 16 GB d’emmagatzematge intern, en tots els casos ampliable aquest últim mitjançant targeta de memòria micro SD.

  MXQ S85 i U BOX i one, dos reproductors Android per al saló

  Igual que el model anterior, l’U BOX i one (i828) compta amb un mòdul WiFi, però en aquest cas és una mica superior doncs és compatible amb els estàndards 802.11 a/b/g/n, per la qual cosa tindrem també disponible la banda de 5 Ghz (dual band). També incorpora connectivitat Bluetooth 4.0 per a connexió de tot tipus de dispositius externs, així com dos ports USB 2.0, un altre més USB OTG i un port RJ-45 10/100/1000.

  Una altra de les peculiaritats d’aquest model és que a més de la típica sortida HDMI per connectar-ho a la televisió, compta amb una entrada HDMI a la qual podrem connectar, per exemple, un ordinador portàtil, un projector o fins i tot un altre reproductor multimèdia i exportar la seva imatge a una televisió a través de la sortida HDMI.

  L’U BOX i one (i828) també podeu trobar-ho fins a l’11 d’Octubre en GearBest amb un interessant descompte, ja que per exemple tenim el model d’1 GB de RAM i 8 GB d’emmagatzematge per 44.99 dòlars o el model amb 2 GB de RAM i 16 GB d’emmagatzematge intern per 61.99 dòlars, per descomptat amb l’enviament inclòs i les garanties de la tenda.

  Per cert, davant les vostres preguntes, us recordem que podeu pagar amb Paypal i així obtenir totes les proteccions que us dóna aquest sistema.