myAppFree, la plataforma que ens ofereix apps de pagament de forma gratuïta cada dia

Des de Windows Phone ens arriba una aplicació molt interessant, la qual ens permet accedir a apps de pagament de forma totalment gratuïta cada dia, myAppFree.

Dos membres de l’equip de la plataforma myAppFree, seleccionaran diàriament una aplicació de pagament per posar-se en contacte amb els desenvolupadors per oferir aquesta totalment gratis des del seu servei inaugurat fa res en Android.

En l’actualitat prop de dos milions d’usuaris accedeixen a aquest servei o app anomenada myAppFree, a la recerca d’apps de pagament que es troben cada dia de forma totalment gratuïta, i que a més, ofereix accés a les millors ofertes que puguin ser trobades en la Google Play Store.

Apps de pagament, descomptes i molt més

myAppFreeEl millor no s’acaba aquí, myAppFree també ens oferirà descomptes de contingut de pagament dins de l’aplicació, nivells desbloquejats i versions premium.

Per això, amb una mica de paciència, podríem arribar a trobar aquella app que tant ens agrada, o trobar continguts de pagament dins d’alguna app que ja tinguem, i de forma totalment gratuïta.

myAppFree compta amb una opció molt interessant, la qual consisteix a iniciar sessió des de la nostra pàgina de Facebook, d’aquesta manera l’aplicació podrà accedir al nostre perfil i comprovar quin tipus d’apps utilitzem o són del nostre grat, per així poder recomanar altres que tinguin a veure amb els nostres gustos i necessitats.

myAppFree, servei nou o amb competència?

myAppFree no és l’única aplicació que ens ofereix un servei així, fa poc més de dos setmanes va sortir a escena una altra aplicació molt semblant, Amazon Underground.

myAppFree

Amazon Underground és una aplicació que ens permet accedir a apps i videojocs de pagament que han signat un acord amb Amazon per estar disponibles de forma totalment gratuïta i així també rebre per part d’aquesta companyia beneficis econòmics amb un altre model de pagament per als usuaris.