El jugador deixa el club en el qual es forma com a professional després de 14 anys vestint la samarreta verd-i-negra

Nacho Llovet, capità verd-i-negre les últimes tres temporades, no formarà part de la plantilla del Divina Seguros Joventut de la temporada 2016-2017. El jugador, format a les categories inferiors, deixa el club que l’ha vist créixer com a jugador després de defensar l’escut del club badaloní durant 14 anys.

Des del seu debut oficial amb el primer equip, el 21 de novembre de 2010, Nacho Llovet ha disputat un total de 166 partits a la Liga Endesa. Els números del pivot català, durant aquesta última temporada, han sigut de 19 minuts, set punts, tres rebots i nou de valoració de mitjana en un total de 34 partits.

Jordi Villacampa, president del club, aprofitava l’ocasió per reconèixer el treball i l’entrega del capità durant aquests anys: “Des que va arribar a la Penya amb 11 anys, el Nacho ha demostrat el seu caràcter i entrega a la pista. Però també la seva proximitat i afecte que l’ha unit tant a la ciutat de Badalona com a l’afició d’aquest club. Sens dubte, és un jugador que ha deixat empremta al Joventut i que sempre tindrà les portes obertes de la nostra entitat”.

Per la seva banda, Llovet reconeix que aquesta decisió “ha estat una de les més difícils” que ha pres en la seva vida, però també l’ha qualificat de necessària en aquest moment: “Ara mateix estic entrant en un moment de maduresa de la meva carrera en la qual, després de tants anys a la Penya, necessito donar un impuls a la meva trajectòria esportiva i viure l’experiència de jugar en altres clubs”.

Nacho Llovet, però, reconeix que el sentiment i el vincle que l’uneix al Joventut i a Badalona “és una cosa que no canviarà mai. Jugui on jugui, per a mi la Penya sempre serà casa meva”.