Nadal, a les semifinals de Pequín

0
Nadal s'enfrontarà un dels seus grans rivals, l'italià Fognini
El manacorí va superar Sock.
Nadal s'enfrontarà un dels seus grans rivals, l'italià Fognini
El manacorí va superar Sock.

El tennista manacorí supera un mal primer set i guanya a Sock per passar de ronda

Rafael Nadal ja es troba a les semifinals de l’Open de la Xina, on s’enfrontarà a Fognini, un dels jugadors del que no guarda gaire bons records. El tennista espanyol va superar Jack Sock per 3-6, 6-4 i 6-3 en poc més de dues hores. Nadal es va refer després d’un mal primer set en què va cedir una doble falta i només va guanyar vuit punts en dobles sacades.

L’espanyol no va començar gens bé el duel contra el 30 del món, ja que va ser el seu rival qui va portar la iniciativa, amb sacades molt fortes i passant com un huracà per sobre del manacorí. Però Nadal es va refer després del mal primer set i la maquinària va començar a funcionar al segon, on no va cedir cap altre servei. Tot i que Sock va estar a prop de posar el perillós 5-5 al marcador doncs va tenir un punt de break que no va saber aprofitar, el manacorí es va fer amb la segona màniga per  6-4.

En l’últim set, Sock va arribar a estar per davant de Nadal (2-3), però la determinació i el millor tennis del manacorí va capgirar la truita i l’espanyol es va acabar emportant el triomf gràcies a l’últim set (6-3).

Ara, a les semifinals el seu rival serà l’italià Fognini, que va superar Cuevas (6-1, 2-6,6-2). Nadal no guarda bon record de Fognini, doncs tots dos van protagonitzar una polèmica final del torneig d’Hamburg aquest mateix 2015. Nadal es va endur el guardó de campió, però durant el partit va tenir una forta discussió amb l’italià, al que no li agradaven els comentaris del tiet i entrenador del manacorí, Toni Nadal.