Nadal passa per sobre d’un Wawrinka molt nerviós

0
Nadal passa per sobre de Wawrinka | FOTO: Tenniscircus
Nadal passa per sobre de Wawrinka | FOTO: Tenniscircus

Nadal guanya el primer partit de la Copa Masters per 6-3 i 6-2 davant d’un Wawrinka que no ha donat batalla

Rafael Nadal ha començat amb bon peu l’últim torneig de l’any derrotant de forma clara (6-3, 6-2) el quart millor tennista de l’ATP, Stan Wawrinka. El partit ha començat amb un intercanvi de cops molt equilibrat entre els dos jugadors, però el suís s’ha enfonsat psicològicament després del vuitè joc i amb prou feines ha posat oposició perquè el tennista balear s’endugués la primera victòria del campionat. Rafael Nadal ha mantingut un nivell molt constant durant el partit i presenta la seva candidatura a arribar lluny.

El primer set ha començat frenètic amb Stan Wawrinka trencant en blanc el servei de Rafael Nadal i amb el de Manacor tornant-l’hi el break el proper joc. La dinàmica de partit s’ha estabilitzat durant els jocs següents fins que, amb 4-3 al marcador a favor de Rafael Nadal, Stan Wawrinka no ha aconseguit mantenir el seu servei i explotat per la frustració. El suís ha llençat la raqueta al terra fins a tres vegades i ha perdut el següent joc signant el definitiu 6-3.

Mateixa dinàmica al segon set

El segon set ha estat la prolongació del primer. Rafael Nadal ha deixat escapar fins a 5 boles de break en el primer servei de Wawrinka, però no ha desaprofitat el segon torn de servei del suís per aconseguir un break en blanc. Un Rafael Nadal molt competitiu ha anat acumulant punts a costa dels errors de Stan Wawrinka, que ha estat molt imprecís i lent de cames durant tot el duel.

Semblava que Nadal estava acabant amb un Wawrinka molt nerviós i enfadat per no poder desenvolupar el nivell que el va dur a derrotar el balear a París. L’estadística de 35 errors no forçats del suís pels 12 del de Manacor, parla per sí mateixa. Nadal, que després del partit ha confessat sentir-se “més còmode a la pista”, jugarà el seu segon partit contra Andy Murray el dimecres.