Nancy Reagan fa tornar la ‘maledicció’ de Ramsey

0
Nancy Reagan fa tornar la ‘malediccio’ de Ramsey - Diari Catala
La mort de Nancy Reagan és una més de les que s'atribueixen a l'actuació del gal·lès | FOTO: Arsenal FC

El migcampista de l’Arsenal Aaron Ramsey va anotar un gol a l’empat del seu equip contra el Tottenham i un dia després va morir l’ex primera dama

La mort de l’ex primera dama Nancy Reagan ha fet retornar la presumpta maledicció del futbolista de l’Arsenal Aaron Ramsey. Segons una popular coincidència, cada cop que el gal·lès marca un gol algun personatge conegut mor poques hores o dies després, i aquesta vegada una diana del migcampista contra el Tottenham ha ‘provocat’ la mort de vídua de Ronald Reagan.

Alguns mitjans nord-americans van informar aquest diumenge de la mort de Nancy Reagan, de 94 anys, després d’un temps on havia patit diversos problemes de salut, i casualment el jugador ‘gunner’ va ser el qui va inaugurar el marcador d’un partit que va finalitzar amb un empat (2-2).

No és la primera vegada que es produeix un fet com aquest i a Aaron Ramsey se li atribueixen algunes morts il·lustres, com Osama Bin Laden, Whitney Houston, Paul Waker, Robin Williams o David Bowie (entre d’altres), que han passat a engruixar la seva ‘maledicció’.