Nani Roma, preparat per afrontar el Dakar 2017 amb Toyota | FOTO: europapress.com

El pilot de Folgueroles signa amb la fàbrica japonesa i en el Dakar 2017 competirà amb un Hilux V8 a la Baja España Aragón

Nani Roma, vencedor en dues ocasions del Rally Dakar (en motos l’any 2004 i en cotxes el 2014), uneix forces amb Toyota per tal d’aconseguir el seu tercer títol en una de les competicions més dures del món del motor. El pilot, de 44 anys, signa amb l’Overdrive Racing, i del 22 al 24 de juliol debutarà amb el seu nou equip a la pròxima Baja España Aragón, pilotant un Hilux V8.

 

 

 

Amb l’oficialitat del fitxatge, Nani Roma assegura que “és un plaer per a mi pilotar el Toyota Hilux. Es tracta d’un nou i apassionant repte en la meva carrera, i una nova oportunitat de desenvolupar les meves habilitats en competició en un projecte nou i emocionant”.

El de Folgueroles, a més, reconeix que “estic il·lusionat com un nen per treballar immediatament, i començar les proves per finalitzar la posada a punt abans de la nostra primera carrera junts en la Baja España Aragón en unes setmanes”.