La NASA va fer públic l’existència dels anomenats Stargates o Portes Estel·lars, va ser fa 3 anys i ha estat revisat recentment com es pot veure al peu de l’informe final

El físic del plasma Jack Scudder de la Universitat d’Iowa va dir el següent.

Són llocs on el camp magnètic de la Terra es connecta amb el camp magnètic del Sol, creant un camí ininterromput que va des del nostre propi planeta a l’atmosfera del Sol de 93 milions de milles de distància.

L’informe ha estat revisat al juliol de 2015 i ningú sembla haver-se assabentat, una notícia molt més important que les rodes de premsa que informen sobre la teoria de per què Mart va perdre la seva atmosfera.

Aquí teniu l’informe de la NASA.

En certes capes magnètiques de la Terra, es genera una connexió directa amb certes capes magnètiques del sol, lamentablement, la nostra ciència no permet utilitzar-les, però el descobriment és important, Tele-transportació?, Salt dimensional?

NASA confirma l'existència de Portes Estel·lars | Diari CatalàÉs curiós com els nostres ancestres ja parlaven d’aquestes portes que reflectien en les seves llegendes com ‘L’arc de Sant Martí’ que podem veure al voltant del Món, o fins i tot la literatura esmentava la ‘Cau del conill’ que apareix en Alícia i el país de les Meravelles o fins i tot Matrix, quan Neo rep el missatge de ‘segueix al conill blanc’, en clara referència al camí que ha de seguir per sortir de Matrix, o que dir de l’huracà del regne d’OZ, i fins i tot la ‘porta de l’Infern’ que presentava Dante en una de les seves magnes obres.

Nosaltres no podem utilitzar aquests portals, però, és possible que una civilització prou elevada tecnològicament els utilitzeu per visitar-nos? Sincerament, no és una idea menyspreable.

És curiós com NASA fa silenci d’una gran notícia i magnifica altres menys rellevants, potser és perquè una està carregada d’interessos i l’altra no.