‘Com gaudir del sexe sense demanar disculpes’

0

‘Nascudes per al plaer’ de l’escriptora Mireia Darder

L’editorial Comanegra presenta el llibre ‘Nascudes per al plaer’ de l’escriptora Mireia Darder, un llibre sobre la sexualitat femenina.

Sinopsi

Una societat millor no passa només per la construcció d’un home més sensible i emocional, sinó també d’una dona amb més empenta, convençuda del seu potencial sexual, que no tingui por de perseguir activament el plaer i celebri amb orgull el seu cos. Una societat millor necessita que les dones gaudeixin del sexe sense necessitat de demanar disculpes.

La doctora Mireia Darder proposa un recorregut per entendre quins són els principals bloquejos que afecten la nostra sexualitat i ofereix les pautes per desfer-los. Perquè molts dels atacs a la sexualitat femenina neixen de les creences que tenim de nosaltres mateixes.

L’autora

Mireia Darder (Barcelona, 1959) és doctora en Psicologia i cofundadora de l’Institut Gestalt de Barcelona. Especialista en psicologia clínica, ha aprofundit en qüestions de sexualitat i en el treball dels somnis. Ha impartit un gran nombre de tallers de psicoteràpia corporal, combinant el seu ampli saber acadèmic amb alguns dels nous corrents més contrastats, com el katzugen i les constel·lacions familiars.