Un Nàstic de Tarragona en forma visita un Albacete Balompié en hores baixes. Tejera i Emaná seguiran liderant el futbol dels de Vicente Moreno

33 punts, a la zona alta de la taula i derrotant el líder en l’última jornada. El Nàstic de Tarragona arriba al partit d’aquesta tarda amb la moral pels núvols i amb l’oportunitat de mantenir-se en la lluita de les places d’ascens a la Liga BBVA.

Els homes de Vicente Moreno visiten un Albacete Balompié que transiten la zona baixa de la classificació. Els manxecs afronten el duel amb l’obligació de sumar els tres punts al Carlos Belmonte davant una afició que cada cop té menys paciència amb el seu equip. La pressió la qual està sotmesa el rival ha de ser aprofitada per un Nàstic de Tarragona que vol seguir fent història.

Al ritme de Tejera i Emaná

L’estat de gràcia dels tarragonins es deu, entre altres coses, al bon moment que travessen Sergio Tejera i Emaná. Tots dos futbolistes s’han fet els amos del joc dels de Moreno, i gran part del seu futbol passa per les botes d’aquests dos homes.

Ara bé, davant l’Albacete toca deixar enrere l’inesperat adéu de David Rocha per problemes personals i cal afrontar el duel amb la màxima intensitat per tornar cap a casa amb els tres punts a la butxaca.

17.00h | Albacete Balompié –  Nàstic de Tarragona

Alineacions

Albacete Balompié.- Juan Carlos; Antoñito, Adri, Miguel Núñez, Paredes; César Díaz, Edu Ramos; Diego Benito, Samu, Adriá Carmona; Jona.

Nàstic de Tarragona.- Reina; Xisco Campos, Bouzón, Molina, Mossa; Madinda, Tejera, Lobato; Palanca, Emaná, Naranjo.

Sancionats: – | Pablo Marí.

Lesionats: Carrasco, Pulido | Marcos Jimñenez, Álex López.