Giorgi Aburjania i Juan Muñiz, noves incorporacions del Nàstic

0
El Nàstic fitxa a Giorgi Aburjania i Juan Muñiz - Diari Català
Giorgi Aburjania va signar el nou contracte amb el Nàstic i Juan Muñiz ho farà durant aquesta setmana | FOTO: Gimnasticdetarragona.com

El Nàstic va anunciar el divendres dues noves incorporacions, Giorgi Aburjania i Juan Muñiz, que venen a reforçar el mig del camp de la plantilla grana

Continuen el moviments a la direcció esportiva del Nàstic, que aquest divendres va donar a conèixer dos nous fitxatges. Giorgi Aburjania i Juan Muñiz s’uneixen a Fabrice Ondoa com a noves cares del club tarragoní, que reforça el mig del camp davant de la sortida de Fali. El georgià serà presentat aquesta setmana, quan s’oficialitzarà l’acord per l’asturià.

Giorgi Aburjania (Tbilisi, 1995) és un jove migcampista de llarg recorregut amb molta projecció. Internacional a les categories inferiors del seu país, domina les dues cames i pot ajudar tant en tasques de contenció com en posicions ofensives, gràcies a la seva presència física (1,87) i el seu criteri a la sortida de pilota. Després de formar-se a diversos conjunts georgians el jugador formava part de l’Anorthosis Famagusta xipriota, des del qual ha arribat a l’equip català, signant pel que resta de temporada i dues addicionals.

En el cas del Juan Muñiz (Gijón, 1992), l’asturià arriba després de desvincular-se del club de la seva vida, un Sporting de Gijón al qual va passar per totes les categories inferiors. Després d’una cessió al Mirandés  i un any amb la primera plantilla el futbolista no estava gaudint dels minuts desitjats i buscarà una nova oportunitat a les ordres de Vicente Moreno. Tot i que signarà pel mateix període de temps que el seu homòleg georgià Muñiz és un migcampista amb un perfil diferent, amb un caire més creatiu, especialista en la passada i les pilotes aturades.

Giorgi Aburjania i Juan Muñiz arriben a la dinàmica de l’equip grana després de la incorporació de Fabrice Ondoa, que reforçarà al filial, la Pobla de Mafumet. Malgrat haver executat ja tres fitxatges no es descarten més moviments a la plantilla del Nàstic, que té com a prioritat la contractació d’un davanter.