(19.00h) El Nàstic s’encomana a l’heroica al Nou Estadi

0
El Nastic, a punt de promocio - Diari Catala

L’equip tarragoní buscarà remuntar el 3-1 advers del partit d’anada contra l’Osasuna davant de la seva afició per seguir somiant amb l’ascens

Ha arribat l’hora de la veritat pel Nàstic de Tarragona. L’equip català es jugarà la feina de la seva gran temporada a una sola carta, intentant buscar la remuntada del resultat advers contra l’Osasuna al partit d’anada, que va acabar amb 3-1 al Reyno de Navarra. Per fer-ho, Vicente Moreno comptarà amb tota la plantilla a la seva disposició i, els jugadors, amb el suport d’un públic que convertirà el Nou Estadi en una olla de pressió.

Per aconseguir-ho, els tarragonins hauran de millorar respecte al primer partit, on es van veure clarament superats per l’equip navarrès. Evitar la concessió de faltes en terreny perillós esdevindrà clau, ja que l’Osasuna sempre sap treure màxim partit de les jugades d’estratègia, tal com va fer en el primer partit i com porta demostrant al llarg de les temporades, destacant especialment en aquest aspecte.

Osasuna, amb el dubte de Nino

L’equip navarrès també disposarà de tots els jugadors, tot i que encara queda el dubte sobre la presència del davanter Nino, que ja va ser absència en el partit d’anada per motius personals. Es preveu que el tècnic Martín disposi el mateix onze titular que va superar el Nàstic en la victòria d’aquesta setmana.

 

19.00h | Club Gimnàstic de Tarragona – CA Osasuna

Alineacions

Club Gimnàstic de Tarragona.- Reina; Valentín, Suzuki, Molina, Mossa; Tejera, Madinda; Jean Luc o Aníbal, Aburjania, Emaná; Naranjo.

CA Osasuna.- Nauzet; Oier, Tano, Miguel Flaño, David García, Javier Flaño; Roberto Torres, Manuel, Merino, De las Cuevas; Kenan Kodro

Sancionats: – | –.

Lesionats: – | –.