El Nàstic de Tarragona rep Osasuna amb les places que garanteixen l’ascens directe a Primera Divisió entre cella i cella

Cada vegada més a prop, però cal certificar el somni al més aviat possible. Abans, però, s’han de complir dues condicions: que el Nàstic guanyi els tres últims partits que resten i que el Leganés punxi, com a mínim, en un d’ells.

Ara bé, per somniar els de Vicente Moreno han de fer la feina; així que avui és imprescindible aconseguir els tres punts davant Osasuna. El tècnic no vol ensurts, així que seguirà apostant pels futbolistes més habituals i en el 4-3-3 que tants bons resultats ha donat.

Amb l’absència de Gerard Valentín per culpa d’una sobrecàrrega, Suzuki es desplaçarà fins al lateral dret i Xavi Molina i Bouzón formaran parella a l’eix de la defensa. La resta, els de sempre; amb Emaná, Naranjo, Tejera i companyia.

“Volem entrar en la història del Nàstic”, reconeixia Vicente Moreno en la roda de premsa prèvia. Poden fer-ho i ho saben. Així que emportar-se la victòria en la primera de les tres finals que resten pel final del campionat injectaria una bona dosi de moral que somnia amb la Primera Divisió.

 

20.30h | Gimnàstic de Tarragona – CA Osasuna 

Alineacions

Gimnàstic de Tarragona.- Reina; Suzuki, Bouzón, Molina, Mossa; Madinda, Tejera, Aburjania; Jean Luc, Naranjo, Emaná.

CA Osasuna.- Oier; Tano, Unai García, Miguel Flaño, David García, Javier Flaño; Manuel, Merino, Roberto Torres, De las Cuevas; Nino.

Sancionats: – | –

Lesionats: – |-