Els de Vicente Moreno viatgen fins a Pamplona per disputar el primer partit dels playoffs d’ascens a la Liga BBVA

El Nàstic de Tarragona ensuma l’èxit. Els de Vicente Moreno tancaven la temporada regular amb possibilitats d’ascens directe fins a l’última jornada. No depenien d’ells mateixos, però van deixar-se la pell per tal d’aconseguir-ho. No va poder ser, però quatre dies després engeguen una nova oportunitat per retornar a l’elit del futbol espanyol, fita que ja van aconseguir la temporada 2005-2006.

Aquest vespre, els tarragonins visiten l’Osasuna en el primer partit de la primera eliminatòria dels playoffs. Els precedents d’aquesta temporada escombren cap a casa, ja que a Pamplona van empatar (1-1) i al Nou Estadi els granes van endur-se els tres punts gràcies al gol de Naranjo (1-0) el passat 25 de maig.

En la batalla d’avui es creuen la fiabilitat dels catalans –han sigut el millor equip de la segona volta– i la il·lusió navarresa, després d’aconseguir el bitllet per disputar els playoffs mancant dos minuts pel final de la lliga. Vicente Moreno, però, no s’arruga: “Jugar el playoff d’ascens a Primera Divisió és quelcom que ens il·lusionava enormement. És un premi espectacular, no és gens fàcil arribar-hi. I el final de temporada que ha fet l’equip és per ser optimistes: dels últims 22 partits hem perdut un. És molt difícil guanyar-nos”.

Pel duel, el Nàstic viatja amb tota la plantilla amb les absències del georgià Aburjania –titular davant Espanya– i Ondoa –també amb la seva selecció–, i amb el dubte d’Aníbal Zurdo per culpa d’un virus. A més, els granes no estaran sols, ja que al voltant de 350 afeccionats viatjaran fins a Pamplona per tal d’esperonar els seus homes cap a la glòria.

 

20.00h | CA Osasuna – Club Gimnàstic de Tarragona

Alineacions

CA Osasuna.- Nauzet; Oier, Tano, Miguel Flaño, David García, Javier Flaño; Merino, Roberto Torres, De las Cuevas; Kenan Kodro, Nino.

Club Gimnàstic de Tarragona.- Reina; Valentín, Suzuki, Molina, Mossa; Tejera, Madinda; Lobato, Naranjo, Emaná; Aníbal.

Sancionats: – | –.

Lesionats: – | –.