Quan encara no s’han complert tres mesos de la seva arribada, Natalio ha demostrat l’encert en el seu fitxatge assegurant gols i punts pel Llagostera

Natalio va arribar al Llagostera pocs dies abans de tancar-se el mercat d’hivern. En un mes de gener amb moltes incorporacions el fitxatge del davanter era molt esperat i l’elecció del valencià va agafar una mica per sorpresa a l’entorn del club blaugrana. Un atacant acostumat a jugar per banda, amb velocitat i capacitat de desmarcada però no un especialista pur en la rematada. Malgrat tot, el temps i el partits han donat la raó al cos tècnic, i el futbolista està guanyant-se un lloc a base de treball i, sobretot, d’uns gols que ja li han donat punts vitals al seu equip.

81 dies i 12 enfrontaments després Natalio s’ha convertit en un dels fitxatges revelació del Llagostera. El de Canals va fer-se ben aviat amb la titularitat, aportant una rapidesa que es trobava faltar en l’atac gironí, i tot i que la seva primera diana va trigar en arribar, la seva estrena va ser sonada. Nou duels es va fer esperar el seu debut golejador, exactament fins a la visita d’un Alcorcón en plena lluita pel play-off que havia guanyat als catalans per 6-1 a la primera volta.

En una primera meitat brillant el davanter es va lluir amb un hat-trick, liderant una important victòria que apropava als de la Costa Brava a la salvació. I no és va aturar aquí, ja que igual o més important va ser la seva diana del passat cap de setmana, quan va salvar un empat sobre la botzina al camp del Numancia. Si bé és cert que ‘només’ n’ha fet quatre, els seus gols han certificat el mateix nombre de punts pel Llagostera, que no es rendeix en la seva lluita per mantenir-se a la Segona Divisió A.

En un any on el conjunt dirigit per Oriol Alsina està tenint problemes per veure porteria (és el cinquè pitjor anotador de la categoria) qualsevol ajuda és bona i més si revoluciona una davantera a la que li està costant arrencar. La feina de Natalio es torna encara més rellevant si es compara amb la dels seus companys, ja que en la meitat de compromisos s’ha col·locat entre els màxims golejadors de la plantilla.

El punta valencià suma quatre dianes en 12 participacions, les mateixes que Pitu i Jesús Imaz però amb 20 partits menys que el migcampista (32) i 13 menys que el davanter. David Querol i Juanjo encapçalen la llista d’anotadors blaugrana, però tot i haver fet cinc gols, han necessitat respectivament 23 i 29 duels. D’entre tots els qui han vist porteria aquesta temporada Natalio també te la millor mitjana, amb un gol cada tres partits.

Amb tot, les comparacions no tenen tanta importància com la química que el futbolista exhibeix sobre la gespa amb la resta de l’equip, en el que s’ha integrat completament en un breu període de temps. Amb vuit jornades encara per endavant el Llagostera té un objectiu tan important com complicat i amb Natalio compromès per la causa suma un aliat més en la seva batalla.