Naugthy Dog ajorna Uncharted 4 fins l’abril

  0
  Uncharted 4: A Thief's End

  L’arribada de l’última croada de Nathan Drake es posposa una vegada més, Naugthy Dog ajorna Uncharted 4 fins l’abril de 2016

  Uncharted 4: A Thief’s End, l’esperada quarta entrega numerada de la franquícia exclusiva de PlayStation, té una nova data d’estrena: el 27 d’abril de 2016. Naugthy Dog ajorna Uncharted 4 per motius de desenvolupament d’última hora, tal com deixa clar Neil Druckmann, director creatiu i guionista de l’estudi.

  A través d’una carta publicada al blog de PlayStation, Druckmann puntualitza perquè Naughty Dog ajorna Uncharted 4: «Es tracta del nostre Uncharted més gran, i l’equip hi ha estat treballant molt dur per tal d’arribar al final del seu desenvolupament a la data que havíem dit. Però, a mesura que ens hem aproximat als últims detalls i hem anat tancant cadascun dels nivells, hem vist que algunes seqüències clau necessiten recursos extra per acabar-les.»

  Un tancament que es fa esperar

  Fins ahir, la data d’estrena de Uncharted 4: A Thief’s End era el 18 de març. Però, es tracta del segon cop que Naugthy Dog ajorna Uncharted 4, un joc que des d’un bon principi havia d’estrenar-se aquest any. Per sort, els usuaris de PlayStation 4 han pogut paliar l’espera gràcies a l’estrena recent del recopilatori Uncharted The Nathan Drake Collection, una edició en alta definició i a 60 imatges per segon dels tres títols originals de PlayStation 3.

  Ara que Naughty Dog ajorna Uncharted 4, els usuaris tenen més temps per decidir si les diferents edicions especials del joc paguen la pena. La Special Edition inclourà un llibre d’art, enganxines, diferents extres i una caixa especial pel joc i rondarà un preu pròxim als 80€. Els qui vulguin una versió encara més exclusiva podran fer-se amb la Libertalia Collector’s Edition (119,99€), que arribarà a les tendes amb una figura de Nathan Drake, contingut exclusiu per al multijugador, una caixa especial i d’altres extres. Tanmateix, amb la reserva de l’edició digital també s’obtindran bonificacions pel joc competitiu.