NBA 2k16: fes història

  0
  NBA 2k16: fes história

  NBA 2k16: fes história

  Torna un altre any l’entrega de 2k Sports centrada a la NBA.

  Buscant un altre any anar un pas més enllà “2k” torna amb un dels seus títols per excel·lència i que compta, a mes, amb dos nous modes de joc com a grans novetats mentre puleix i millora les mecàniques ja establertes.

  MiCarrera

  NBA 2k16: fes história

  La gran novetat d’aquesta edició es el mode “mi historia”, recreat per el prestigiós director Spike Lee, i com si d’una pel·lícula interactiva es tractés narra alternant partits importants amb mes de 90 minuts de cinemàtiques, abans i després d’aquests, la historia d’en Freq, un jugador de Harlem fantàstic amb el nostre nom i aspecte que només te un objectiu: Arribar a ser  una estrella de la NBA. Al començar la nostra història jugarem quatre partits amb l’equip del nostre institut per a després passar a jugar amb l’equip d’una de les universitats més prestigioses dels EUA (podrem triar entre diferents equips). En aquesta nova etapa descobrirem més sobre la vida d’en Freq mentre disputem quatre partits de la lliga universitària i com a postres jugarem la final de la NCAA (National Collegiate Athletic Association, la Associació Atlètica de Col·legis Nacionals).
  Acabat el nostre primer any d’universitat serà hora de participar al “draft” i debutar, per fi, a la NBA. L’última etapa consta de vuit partits enfrontant les grans estrelles de la lliga i alguns dels equips més emblemàtics de la competició.

  2k ProAm

  En aquest mode de joc ens donen completa llibertat per a crear el nostre propi equip podent, entre d’altres coses, personalitzar completament tots els detalls dels nostres jugadors (des de l’aspecte físic fins a les equipacions) i fins i tot ens permet crear el pavelló dels nostres somnis. Tot mitjançant una interfície molt senzilla i intuïtiva.

  Un cop tinguem l’equip al nostre gust podem entrar a participar en diferents competicions en mode on-line que compten amb taules clasificatóries i tota la resta d’elements competitius.

  NBA 2k16: fes história

  A tot aixó cal afegir les millores importants tant al motor de físiques, que simula fins i tot les gotes de suor sobre la pell dels jugadors, com a la IA tant dels membres del propi equip com del rival, un nou sistema de passades amb un total de 6 passades diferents, amb les quals disposarem de tot un arsenal per a intentar superar les defenses rivals i encistellar en tota mena de situacions, i més de 40 noves hores de narració (repeteixen un any mes els narradors Sixto Miguel Serrano, Antoni Daimiel i Jorge Quiroga).

  Es manté també el mode “Mi Gm”, un complet simulador de gestió esportiva. En aquest mode podrem escollir una franquícia i convertir-nos en mànager general per a controlar tots els aspectes deportius i extradeportius de l’equip.