L’obra inspirada en el popular Dark Souls, Necropolis, anuncia un multijugador que arribarà a Windows PC d’aquí a dos mesos

L’hombra de Dark Souls, el popular joc dels japonesos de From Software, s’ha extès en molts altres títols de la indústria del videojoc com, per exemple, Lords of The Fallen. Aquest any, la nova aposta per aproximar-se a la venerada franquícia Souls és la de l’estudi Harebrained Schemes: Necropolis. Un títol que acaba d’afegir una interessant característica a la seva experiència.

Necropolis anuncia un multijugador cooperatiu que permetrà formar grups de fins a 4 participants. Un dels aspectes més interessants del joc és que utilitzarà la generació aleatòria dels escenaris per a cada partida, un fet que es tradueix en què cada nova partida serà diferent.

Mike McCain, director artístic de Harebrained Schemes, opina sobre Necropolis:

És un joc d’acció en tercera persona d’estil ‘roguelike’. El que hem fet amb ell és combinar la fórmula clàssica amb una masmorra procedimental, amb molta rejugabilitat i amb mort permanent. I tot ho hem mesclat amb un estil de lluita basat en el ‘timing’. D’aquesta manera, podeu imaginar-vos un Dark Souls unit amb Spelunky.

El joc, presentat l’any 2014, arribarà a Windows PC el 17 de març a través de la plataforma digital Steam i es podrà reservar a partir del 2 de febrer. Si t’interessa el fet que Necropolis anuncia un multijugador, pots veure’n l’últim tràiler a continuació.