Need for Speed per a PC arriba aquest març

    0

    La versió de Need for Speed per a PC aterra als compatibles el mes vinent amb opcions 4K i transmissió manual

    La versió del darrer Need for Speed per a PC acaba de fixar la seva data d’estrena de cara a mitjans de març, el dia 17 concretament. A diferència de les versions de PlayStation 4 i Xbox One, aquesta compta amb l’opció de reproduir el videojoc en definició 4K. A la vegada, la freqüència d’imatges per segon arriba desbloquejada i podrà assolir les seixanta, sempre i quan l’ordinador sigui capaç de fer còrrer -mai millor dit- el videojoc sota aquestes xifres.

    Tal com deixa veure el vídeo sobre aquestes línies, la versió de Need for Speed per a PC també aterrarà a Windows 10 amb l’opció d’habilitar la transmissió manual, un requisit que molts amants de la conducció agrairan tot i que no parlem d’una franquícia representativa dins el món de la simulació. Els usuaris de Origin Acces podran accedir al títol desenvolupat per Ghost Games el dia 10 de març.

    Ara mateix, el videojoc supera els 2 milions de còpies venudes arreu del món, on més del 60% de tots els compradors es troben a Europa. Comparant-lo amb anteriors entregues de la franquícia, només amb 3 mesos a la venda ha superat el total de còpies acumulades de Need for Speed: The RunNeed for Speed Rivals i es troba a 800 mil unitats d’atrapar Need for Speed: Most Wanted, estrenat l’any 2012.