Negreta, cursiva i ratllat ja disponible a l’última versió beta de WhatsApp

L’última versió beta de WhatsApp inclou diverses millores, entre elles les respostes ràpides, selecció múltiple i més opcions per personalitzar el fons de pantalla en les converses.

Però hi ha una novetat que ha destacat per sobre de les altres, en l’última compilació de la versió beta s’ha inclòs la compatibilitat amb el format simple del text, en resum, ara tenim suport per escriure en cursiva, negreta i ratllat.

WhatsApp Messenger
Developer: WhatsApp Inc.
Price: Free

De moment, les úniques persones que poden usar-lo són les integrants al programa “beta tester” de WhatsApp, però aviat s’inclourà en les futures actualitzacions de l’aplicació.

Donar-se d’alta al programa “beta tester”

Per donar-nos d’alta al programa “beta tester”, simplement haurem d’accedir a la pàgina oficial, on ens apareixerà un botó en el qual podrem donar-nos d’alta en aquest programa.

Beta Tester Whatsapp

Un cop ens haguem donat d’alta, ens informen que aviat rebrem una actualització, que serà l’última compilació disponible de l’aplicació. Gràcies a això tindrem accés anticipat a les novetats de l’aplicació abans que la resta de persones. I el més important, podem donar-nos de baixa en qualsevol moment.

Com donar format al text

A partir d’ara, podrem recalcar coses importants o simplement donar el format que desitgem a un text, per això us indiquem la forma en què podem fer-ho.

  • Negreta: Per donar format de negreta al text, l’únic que hem de fer és embolicar el text a ressaltar amb asteriscs. Exemple: *prova*, es convertirà en prova.
  • Cursiva: Per donar format de cursiva al text, l’únic que hem de fer és embolicar el text amb guions baixos. Exemple: _prova_, es convertirà en prova.
  • Ratllat: Per ratllar un text, l’únic que hem de fer és embolicar el text amb titlles. Exemple: ~prova~, es convertirà en prova.

Whatsapp cursiva, negreta i ratllat

De moment, haurem de donar format al text (si així ho desitgem) de forma manual, WhatsApp no ​​inclou cap botó o mètode per fer-te més fàcil ressaltar text concret. La versió mínima de WhatsApp que inclou aquesta funció és la 2.12.561.

Nota: Les dues persones (emissor i receptor) han de tenir l’última compilació beta per poder veure el text amb el format donat.