Genesis arribarà a Europa per competir amb les marques Premium

Cada cop les marques aposten per inserir més materials de qualitat en els seus models per així apropar-se un mica més al món Premium, però tot i els esforços sempre queda la història de la marca. Per trencar amb això algunes opten per crear una marca nova totalment independent i així començar un nou recorregut per captar un públic que mira sempre cap a les marques Premium de sempre. Primer va ser Citroën creant la marca DS, i ara és el torn de Hyundai creant la marca Genesis. Funcionarà? El temps ho dirà.

Dins d’aquesta nova marca, Genesis, arribaran 6 models des d’ara fins al 2020. Ja hi ha una berlina (Hyundai Genesis) i un coupé però, seguint la lògica, hauria de fabricar-se un SUV de grans dimensions i algun altre més petit, a més d’alguna berlina o compacte més. I si us pregunteu si arribaran a Europa la resposta és sí, tot i que el mercat fort sempre serà l’asiàtic, sobretot Corea del Sud, país d’origen de la marca. Però l’objectiu és clar, competir amb les marques Premium europees i treure’ls-hi clients amb cotxes ben fets i a un preu competitiu.

Estèticament el primer gran canvi serà el nou emblema, deixant el de Hyundai aparcat a un costat, tal com ha fet DS amb Citroën, però la gran novetat serà la persona encarregada de manar en temes de disseny. Aquest personatge serà Luc Donckerwolke que, entre d’altres marques, ha treballat per Audi, Bentley o Lamborghini, així que amb aquesta base Genesis pot arribar a oferir uns productes més que interessants.

Així mateix, s’espera que els models de Genesis tinguin millors prestacions i dinamisme que els Hyundai i, a més a més, poden buscar la tracció posterior. També canviarà la nomenclatura dels models, la qual començarà per una G acompanyada de nombres.

El temps dirà si Genesis com a marca funcionarà (parlant d’Europa ja que a Corea del Sud es venen a dojo), però de moment la intenció hi és, i estem segurs que els  productes que oferirà donaran molta guerra i seguiran amb l’escalada que està protagonitzant Hyundai durant aquests darrers anys.