El nen de 2 anys ferit a l’incendi de Barcelona, a la UCI en estat crític

0

El menor de dos anys que va quedar ferit en estat crític a l’incendi ocorregut aquest dilluns a Barcelona es troba en l’UCI de l’Hospital Vall d’Hebron

El menor de dos anys que va quedar ferit en estat crític a l’incendi ocorregut el matí d’aquest dilluns al carrer Rodés de Barcelona es troba en l’UCI de l’Hospital Vall d’Hebron.

Segons han informat a Europa Press fonts del centre hospitalari, el menor està estable dins de la gravetat en l’UCI pediàtrica després d’haver estat ingressat.

Es tracta del germà petit dels dos menors morts, un nen de quatre anys i una nena de sis, que van morir després de l’incendi iniciat en una planta baixa del número 6 del carrer, al barri Besòs.

En total han quedat ferides de diversa consideració 12 persones, inclosos els pares dels menors, una dona de 27 anys que va quedar en estat menys greu i un home de 33 anys ferit lleu.

El foc va començar en una planta baixa d’uns 45 metres quadrats en un edifici de cinc plantes i diversos veïns dels pisos superiors van saltar pel balcó al veure les flames.